Zomerdiensten in Bethel

In de maanden juli en augustus begint de tweede dienst op zondag om 19.00 uur. Behalve op zondag 16 en 30 juli en zondag 13 en 27 augustus. Dan wordt de tweede dienst gehouden in de Morgenster aan het Vrijheidsplein 1 om 16.30 uur.

Facebook

Bethelkerk zit op Facebook. Ga naar onze pagina en word lid van de groep. Blijf op de hoogte van de diensten, activiteiten, stel vragen, voeg events toe aan je persoonlijke pagina en nodig je vrienden uit voor deze pagina!

www.facebook.com/cgkleeuwarden

Doopdienst

Zondag 25 juni om 9.30 uur is er een doopdienst. Van harte welkom om getuigen te zijn van deze bijzondere gebeurtenis. De voorganger in deze dienst is ds. Bart Visser.

Lees meer over dopen

English service

On Sunday 2 July 2 at 2 PM there is a full English service in our Bethel church. Theme is Looking for a better country. Central is Hebrew 11. The church is open from 1 PM for some food and drinks. Welcome!

Diensten

25 juni 2017
09.30 uur ds. Bart Visser
25 juni 2017
17.00 uur ds. Douwe Steensma (Veenwouden)
Bekijk de hele agenda

Parkeren

Kom je met de auto naar de Bethelkerk? Parkeer dan je auto op het parkeerterrein van de hogeschool 'Van Hall Larenstein'. Op de Klaas Hartsweg (één straat verder dan de Huizumerlaan) is een groot parkeerterrein. Dit is een paar minuten loopafstand van de kerk. Zo voorkomen we overlast voor onze buren.

De parkeerterreinen worden met bewegwijzering aangegeven. Volg de borden "Watercampus P1 of P3".

Prekenserie '16-'17

Op zondag 9 juli om 19.00 uur is de laatste dienst van de prekenserie over Samen bidden.

Lees meer over deze prekenserie.