Informatieavond voor ouders

Heb jij tieners in de leeftijd van 15 t/m 20 jaar? Kom dan naar de informatieavond op woensdag 11 mei. Tijdens deze avond wordt er informatie gegeven over activiteiten die vanuit de kerk aangeboden worden aan de tieners binnen deze leeftijdsgroep (JV, Alpha Youth en catechisatie). Ook willen we graag met ouders in gesprek over wat jij belangrijk vindt omtrent de geloofsopvoeding: Wat verwacht je van de kerk? Wat kan de kerk van jou verwachten?

Van alle ouders willen we graag een reactie. Zou je je willen aan- of afmelden? Dit kan per mail of geef het persoonlijk door aan Bart Visser of Berthe Pennings. Wij hopen alle ouders te verwelkomen op 11 mei om 20.00 uur in de Bethelkerk. Aan- of afmelden kan via: bart.visser(at)cgkleeuwarden.nl 

Pinksteren

Op zondag 15 mei vieren wij het Pinksterfeest! Gods Geest is op aarde gekomen om te werken in mensen. 's Ochtends om 9.30 uur is er een dienst voor het hele gezin waarin ds. Kees den Hertog voor gaat. 's Middags is er een dienst met ds. Bart Visser. Van harte welkom.

Crosspoint

Zondag 5 juni om 17.00 uur is de laatste Crosspointdienst voor de zomervakantie met als thema: Mindfulness? Christfulness! In de deze dienst staat de vraag centraal: Hoe kom jij tot rust? Voorganger is ds. Bart Visser.

Lees meer over deze dienst

Hemelvaartsdienst

Donderdag 5 mei om 9.30 uur is er een speciale dienst vanwege Hemelvaartsdag. Op deze dag herdenken wij dat Jezus Christus circa 2000 geleden naar onze Vader in de hemel is gegaan. Voorganger is ds. Kees den Hertog. Van harte welkom!

Gemeenteavond

Donderdag 19 mei om 20.00 uur is de jaarlijkse gemeenteavond in onze kerk. Doel van deze avond is gemeenteleden over allerlei lopende zaken te informeren. Daarnaast zullen een aantal workshops worden gehouden rond de vier dienstvelden dienen, getuigen, vieren en pastoraat. Van harte welkom!

 

55+ naar Schiermonnikoog

Elk jaar organiseren we een uitje voor 55+ gemeenteleden. Dit jaar gaan we op woensdag 25 mei met de boot naar Schiermonnikoog. We hopen dat we met een gezellige en grote groep samen dit uitje gaan beleven!

Lees meer over dit uitje

 

Diensten

05 mei 2016
9.30 uur ds. Kees den Hertog
08 mei 2016
9.30 uur ds. Bart Visser
08 mei 2016
17.00 uur ds. Bart Visser
Bekijk de hele agenda

Diensten beluisteren

Op deze site kun je de diensten van de afgelopen weken beluisteren.

Bekijk de programma's en luister mee