BENEFIETCONCERT KIEN

Op vrijdagavond 4 maart 2016 (deuren open vanaf 19.30 uur) is er een concert van Matthijn Buwalda en Schrijvers voor Gerechtigheid. Het concert staat in het teken van het nieuwe moeder-kind-huis KIEN. Kom ook en neem vrienden mee! Binnenkort kun je de kaarten reserveren.

Facebook

Bethelkerk zit op Facebook. Ga naar onze pagina en word lid van de groep. Blijf op de hoogte van de diensten, activiteiten, stel vragen, voeg events toe aan je persoonlijke pagina en nodig je vrienden uit voor deze pagina! 

www.facebook.com/cgkleeuwarden 

Tienerdienst

14 Februari, de dag van de liefde. Maar dit jaar ook de dag waarop de lijdenstijd (de 40 dagen voor Pasen) begint. In deze tienerdienst willen we beide thema’s combineren, oftewel Liefde en Lijden. Want deze twee onderwerpen hebben wel iets met elkaar te maken, wat…? Daar kom je tijdens de dienst vast achter.

Na de dienst is er voor iedereen tussen de 12 en 16 jaar een lunch, neem gerust je vrienden mee! Opgave is niet nodig. We hopen jullie op de 14de te zien!

Crosspoint

Zondag 6 maart om 17.00 uur is het thema van de Crosspointdienst "Vasten". Een thema dat helemaal past in de lijdenstijd. Voorganger in deze dienst is ds. Bart Visser. Van harte welkom!

Lees meer over Crosspoint

Diensten

14 February 2016
09.30 uur: ds. Bart Visser / Tienerdienst / peuters
14 February 2016
17.00 uur: ds. Kees den Hertog
Bekijk de hele agenda

Cursussen

Hieronder een overzicht met de actuele cursussen waar je nog aan mee kunt doen. Klik op de cursus voor meer informatie.

Wegwijs in de Bijbel

Maart 2016

Geloof en twijfel

Diensten beluisteren

Op deze site kun je de diensten van de afgelopen weken beluisteren.

Bekijk de programma's en luister mee