Thema: Geloof in de toekomst van de kerk

Kun je nog geloven in de toekomst als je als kind wordt buitengesloten en gepest omdat je in de Here Jezus gelooft? Wat doet het met je als volwassene, als je jarenlang wordt vervolgd omdat je christen bent en welke impact heeft dat op je geloof? Tijdens de Open Doors-dag hoor je meer over de situatie van kinderen in de vervolgde kerk. Ook delen vervolgde christenen hun ervaringen en de (geestelijke) lessen die ze hebben geleerd. Laat je inspireren door hun verhalen en geloof in de toekomst van de kerk! Geef je op en kom op 4 november naar de Open Doors-dag.

Naar boven

Facebook

Bethelkerk zit op Facebook. Ga naar onze pagina en word lid van de groep. Blijf op de hoogte van de diensten, activiteiten, stel vragen, voeg events toe aan je persoonlijke pagina en nodig je vrienden uit voor deze pagina!

Diensten

29 oktober 2017
17.00 uur ds. Kees den Hertog
29 oktober 2017
09.30 uur ds. Kees den Hertog
Bekijk de hele agenda

Parkeren

Kom je met de auto naar de Bethelkerk? Parkeer dan je auto op het parkeerterrein van de hogeschool 'Van Hall Larenstein'. Op de Klaas Hartsweg (één straat verder dan de Huizumerlaan) vind je dit parkeerterrein. Dit is een paar minuten loopafstand van de kerk. Zo voorkomen we overlast voor onze buren.

Het parkeerterrein wordt ter plekke ook met bewegwijzering aangegeven: volg de borden Watercampus P3.