Rommelmarkt

In het weekend van vrijdag 24 en zaterdag 25 maart staan de tafels vol curiosa, huishoudelijke spullen, speelgoed, bloemen en ook nog wat 'rommel' klaar om leeg gekocht te worden. Ook hangen en liggen er weer mooie kledingstukken voor jong en oud. Kom ook langs!

Lees meer over de rommelmarkt

Facebook

Bethelkerk zit op Facebook. Ga naar onze pagina en word lid van de groep. Blijf op de hoogte van de diensten, activiteiten, stel vragen, voeg events toe aan je persoonlijke pagina en nodig je vrienden uit voor deze pagina!

www.facebook.com/cgkleeuwarden

Crosspointdienst

Zondag 5 maart om 17.00 uur is er weer een Crosspointdienst. Thema van de dienst: "Als er vergeving is". Voorganger is ds. Bart Visser.

Lees meer over deze dienst 

 

Biddag voor gewas en arbeid

Iedere tweede woensdag van maart maken wij tijd vrij om met elkaar te bidden voor een voorspoedige oogst en gezegend werk. Woensdag 8 maart om 14.30 uur is er een speciale kinderviering. 's Avonds om 19.30 uur is er een samenkomst waarin ds. Kees den Hertog voorgaat.

Diensten

26 februari 2017
17.00 uur ds. Kees den Hertog
26 februari 2017
09.30 uur ds. Kees den Hertog
Bekijk de hele agenda

Parkeren

Kom je met de auto naar de Bethelkerk? Parkeer dan je auto op het parkeerterrein van de hogeschool 'Van Hall Larenstein'. Op de Klaas Hartsweg (één straat verder dan de Huizumerlaan) is een groot parkeerterrein. Dit is een paar minuten loopafstand van de kerk. Zo voorkomen we overlast voor onze buren.

Prekenseries

Seizoen 2016 - 2017 zijn er twee prekenseries: fundamentals en samen bidden.

Lees meer over de prekenseries.