Activiteiten binnen en buiten de kerk

voor iedereen is er wel iets

De Bethelkerk is een actieve gemeente. Niet alleen op zondag is de kerk open. Bijna elke dag van de week zijn er verschillende activiteiten in de kerk. Niet alleen in de kerk maar ook buiten de kerk is er van alles te doen. Wij vinden het belangrijk dat gemeenteleden actief betrokken zijn. Zowel binnen als buiten de gemeente en voor iedereen is wel iets! 

Onze gemeente is al jaren betrokken bij het Aanloophuis. Het Aanloophuis van de kerken, in de Bagijnestraat 36 te Leeuwarden, is een plek waar een huiselijke sfeer heerst en waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Het is een plek waar tijd is voor een gesprek, waar mensen op adem kunnen komen of een moment van stilte vinden.

Lees meer over het Aanloophuis

We zijn nooit uitgeleerd als het op het volgen van Jezus aankomt. We mogen steeds weer en steeds meer uit de bijbel met en van elkaar leren wat discipelschap in de praktijk betekent. In onze gemeente zijn verschillende verschillende verenigingen en groepen actief.

Lees meer over onze verenigingen en groepen

Een belangrijk onderdeel in de zondagse erediensten is lofzang. We beginnen meestal met het zingen van liederen en hiermee sluiten we een dienst ook mee. Door zang kun je God aanbidden.

Lees meer over zingen

 

Voor gemeenteleden en geïnteresseerden in het christelijke geloof biedt de Bethelkerk elk jaar interessante cursussen aan. Daarnaast zijn er verschillende gespreksgroepen en bijbelstudiegroepen.

Lees meer over de cursussen

 

De zendingscommissie heeft als opdracht de betrokkenheid van de gemeente bij de zending, zoals die door de Christelijke Gereformeerde kerken wordt bedreven, te stimuleren en te vergroten.

Lees meer over zending

Elk voorjaar en najaar houden we een rommelmarkt in ons kerkgebouw.

Lees meer over de rommelmarkt